Aktualno

Izvedba podiplomskega študija v šolskem letu 2020/21

Zaradi epidemioloških razmer Uvodni študij iz družinske dinamike v šolskem letu 2020/21 ne bo potekal.

Intermediarni in diplomski študij družinske dinamike bosta v šolskem letu 2020/21 potekala v prilagojeni obliki. Prijavljeni kandidati bodo o predvidenem poteku študija obveščeni v kratkem.

(več …)

Podiplomski študij družinske dinamike 2020/21

PRILAGODITEV EPIDEMIOLOŠKIM RAZMERAM

Zaradi trenutne epidemiološke situacije bo izvedba podiplomskega študija iz družinske dinamike morala biti prilagojena. Natančne informacije glede vseh treh stopenj podiplomskega študija iz družinske dinamike v šolskem letu 2020/21 bodo predvidoma znane 5. 10. 2020.

(več …)
odprta vrata

Inštitut ponovno odpira svoja vrata

NADALJEVANJE DELA Z DRUŽINAMI

Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo obvešča, da od 1.6.2020 delo z družinami poteka v občajnem obsegu ob upoštevanju predpisanih higienskih priporočil.

(več …)
predavateljice in igralci

Poročilo simpozija v spomin Mojci Močnik

Sistemsko razumevanje življenjskih zgodb v medicini in literaturi

Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo in Združenje psihiatrov sta se 29. novembra 2019 v Mestnem muzeju Ljubljana spomnila pokojne kolegice Mojce Močnik Bučar, dr. med.

(več …)
odpoved izobraževalnih dogodkov

Izobraževanja v času epidemije

ODPOVED VSEH IZOBRAŽEVALNIH DOGODKOV

Obveščamo Vas, da so zaradi epidemije s SARS-CoV-2 (COVID-19), do nadaljnjega odpovedani vsi izobraževalni dogodki na Inštitutu za družinsko in sistemsko psihoterapijo.

(več …)
začetek podiplomskega tečaja

Podiplomski tečaj iz družinske dinamike

RAZPISAN NOV PODIPLOMSKI TEČAJ

Katedra za psihiatrijo Univerze v Ljubljani in Inštitut za sistemsko družinsko terapijo razpisujeta nadaljevalni podiplomski tečaj iz družinske dinamike.

(več …)
gledališče

Vabilo na simpozij z mednarodno udeležbo v spomin Mojci Močnik

Spoštovani,

vabimo vas na simpozij “Sistemsko razumevanje življenjskih zgodb v medicini in literaturi”, ki ga Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo in Združenje psihiatrov organizirata v spomin naši kolegici dr. Mojci Močnik.

(več …)
udeleženke izobražeavanja v Londonu

Sodobni pristopi v sistemski psihoterapiji

Poročilo enotedenskega izobraževanja v Londonu

Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo je v sodelovanju s Tavistock Clinic, London, med 10. in 15. septembrom 2018 organiziral petdnevno izobraževanje s področja sistemske psihoterapije z naslovom Sodobni pristopi v sistemski psihoterapiji.

(več …)
Izobraževanje v Londonu

Priprave na zaključni izpit v Londonu

Enotedensko izobraževanje za kandidate v zadnjem letu izobraževanja

Inštitut za DSP v sodelovanju s Tavistock kliniko v Londonu organizira dodatno enotedensko izobraževanje, ki bo potekalo od 10.9.2018 do 14.9.2018 na Tavistock kliniki v Londonu.

(več …)