Aktualno

Supervizijska skupina

Zbirajo se prijave za oblikovanje supervizijske skupine.

Slušatelje, ki so zaključili Diplomski študij družinske dinamike in sistemske družinske terapije ter bi si želeli nadaljevati s supervizijo svojega dela v skupini vljudno vabimo, da se prijavijo v supervizijsko skupino. Skupina bo potekala na Inštitutu za družinsko in sistemsko psihoterapijo, predvidoma v pozno popoldanskih ali večernih urah. Natančen urnik srečanj se bo oblikoval naknadno. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu institutsdp@siol.net.

(več …)

Intermediarni in diplomski študij družinske dinamike

Nadaljevanje intermediarnega in diplomskega študija družinske dinamike je predvideno v mesecu oktobru.

Slušatelje intermediarnega in diplomskega študija družinske dinamike obveščamo, da se bo študij predvidoma nadaljeval v mesecu oktobru. Slušatelji bodo urnike prejeli po elektronski pošti.

(več …)

Uvodni študij iz družinske dinamike

Napovedujemo pričetek uvodnega študija iz družinske dinamike v šolskem letu 2021/22.

Uvodni študij družinske dinamike se bo predvidoma pričel v poletnem semestru šolskega leta 2021/22.

Prijave so mogoče preko predhodne prijavnice na strani Inštituta pod zavihkom Izobraževanje. Kandidati, ki so predhodne prijavnice že poslali, jih ne potrebujejo pošiljati ponovno. 

(več …)

Podiplomski študij družinske dinamike

Izvedba podiplomskega študija v šolskem letu 2020/21

Zaradi epidemioloških razmer Uvodni študij iz družinske dinamike v šolskem letu 2020/21 ne bo potekal.

Intermediarni in diplomski študij družinske dinamike bosta v šolskem letu 2020/21 potekala v prilagojeni obliki. Prijavljeni kandidati bodo o predvidenem poteku študija obveščeni v kratkem.

(več …)

Podiplomski študij družinske dinamike 2020/21

PRILAGODITEV EPIDEMIOLOŠKIM RAZMERAM

Zaradi trenutne epidemiološke situacije bo izvedba podiplomskega študija iz družinske dinamike morala biti prilagojena. Natančne informacije glede vseh treh stopenj podiplomskega študija iz družinske dinamike v šolskem letu 2020/21 bodo predvidoma znane 5. 10. 2020.

(več …)
odprta vrata

Inštitut ponovno odpira svoja vrata

NADALJEVANJE DELA Z DRUŽINAMI

Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo obvešča, da od 1.6.2020 delo z družinami poteka v občajnem obsegu ob upoštevanju predpisanih higienskih priporočil.

(več …)
predavateljice in igralci

Poročilo simpozija v spomin Mojci Močnik

Sistemsko razumevanje življenjskih zgodb v medicini in literaturi

Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo in Združenje psihiatrov sta se 29. novembra 2019 v Mestnem muzeju Ljubljana spomnila pokojne kolegice Mojce Močnik Bučar, dr. med.

(več …)
odpoved izobraževalnih dogodkov

Izobraževanja v času epidemije

ODPOVED VSEH IZOBRAŽEVALNIH DOGODKOV

Obveščamo Vas, da so zaradi epidemije s SARS-CoV-2 (COVID-19), do nadaljnjega odpovedani vsi izobraževalni dogodki na Inštitutu za družinsko in sistemsko psihoterapijo.

(več …)
začetek podiplomskega tečaja

Podiplomski tečaj iz družinske dinamike

RAZPISAN NOV PODIPLOMSKI TEČAJ

Katedra za psihiatrijo Univerze v Ljubljani in Inštitut za sistemsko družinsko terapijo razpisujeta nadaljevalni podiplomski tečaj iz družinske dinamike.

(več …)
gledališče

Vabilo na simpozij z mednarodno udeležbo v spomin Mojci Močnik

Spoštovani,

vabimo vas na simpozij “Sistemsko razumevanje življenjskih zgodb v medicini in literaturi”, ki ga Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo in Združenje psihiatrov organizirata v spomin naši kolegici dr. Mojci Močnik.

(več …)
udeleženke izobražeavanja v Londonu

Sodobni pristopi v sistemski psihoterapiji

Poročilo enotedenskega izobraževanja v Londonu

Inštitut za družinsko in sistemsko psihoterapijo je v sodelovanju s Tavistock Clinic, London, med 10. in 15. septembrom 2018 organiziral petdnevno izobraževanje s področja sistemske psihoterapije z naslovom Sodobni pristopi v sistemski psihoterapiji.

(več …)